קאשה (כוסמת) - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל קאשה (כוסמת) קלאסי

מי שאוהב כוסמת ישמח לצרפה לצלחת עם תבשיל גולש או עוף בתנור

דרגת קושי: קל
קאשה (כוסמת)
תומר אפלבאום

את הכוסמת מכינים בדיוק כמו אורז: מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים כמה דקות על אש נמוכה 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

200 גרם כוסמת

2 כוסות מים

2 כפות שומן

בצל גדול פרוס

שמן לטיגון

מעט מלח

הוראות הכנה

מרתיחים את המים עם מעט מלח ומוסיפים את הכוסמת. בוחשים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ-15 דקות. מכבים את האש, בוחשים פנימה שתי כפות שומן וממיסים תוך ערבוב. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים לכוסמת. מערבבים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות