מתכון

איך מכינים תבשיל קאשה (כוסמת) קלאסי

מי שאוהב כוסמת ישמח לצרפה לצלחת עם תבשיל גולש או עוף בתנור

זמי שרייבר, שף אורח
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קאשה (כוסמת)
צילום: תומר אפלבאום
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל

את הכוסמת מכינים בדיוק כמו אורז: מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים כמה דקות על אש נמוכה 

רכיבים

  • 200 גרם כוסמת
  • 2 כוסות מים
  • 2 כפות שומן
  • בצל גדול פרוס
  • שמן לטיגון
  • מעט מלח

הוראות הכנה

מרתיחים את המים עם מעט מלח ומוסיפים את הכוסמת. בוחשים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ-15 דקות. מכבים את האש, בוחשים פנימה שתי כפות שומן וממיסים תוך ערבוב. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים לכוסמת. מערבבים ומגישים.

תגובות