פאד סיאו – אטריות רחבות מושחמות ברוטב סויה שחורה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פאד סיאו – נודלס רחבות ברוטב סויה

האטריות התאילנדיות הרחבות מקבלות צבע מסויה שחורה. מנת תאילנדית קלאסית במתכון של יריב מלילי מבית תאילנדי

דרגת קושי: קל
פאד סיאו
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 1.5 1 5 (10)

רכיבים

לסועד יחיד:

100 גרם אטריות אורז רחבות מושרות במים קרים לפחות שעתיים

ביצה מקושקשת במעט שמן

100 גרם חזה עוף / בשר לבן פרוס דק או טופו

בצל ירוק אחד חתוך לרצועות באורך 5 ס"מ

חופן נבטים

חופן פרחי ברוקולי או פאק קאנה (בעונה)

4 כפות סויה בהירה

כף סויה שחורה

3-2 כפיות סוכר

הוראות הכנה

מקשקשים את הביצה בשמן חם בווק, מוסיפים את הבשר או הטופו ומבשלים עד תום במשך כ-3  דקות.

מוסיפים את הברוקולי ומערבבים. לאחר כ-5 דקות מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים  דקה נוספת. מוסיפים את האטריות אחרי שסוננו מהמים. מערבבים עוד 2 דקות ומוסיפים את הסויה הבהירה, הסויה הכהה והסוכר.

מרככים את האטריות בבישול במשך כ-5 דקות על חום נמוך. 

מגישים חם, עם פלח לימון ופלפל צ'ילי גרוס לפי הטעם.  



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות