מתכון לפאד סיו: נודלס רחבות ברוטב סויה

פאד סיו, אטריות תאילנדיות רחבות שמקבלות צבע מסויה שחורה. מנת תאילנדית קלאסית במתכון של יריב מלילי מבית תאילנדי

יריב מלילי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
יריב מלילי, שף אורח
דירוג הגולשים
1.5 כוכבים(12)
דרגת קושי:קל
פאד סיו

רכיבים

  • 100 גרם אטריות אורז רחבות מושרות במים קרים לפחות שעתיים
  • ביצה מקושקשת במעט שמן
  • 100 גרם חזה עוף / בשר לבן פרוס דק או טופו
  • בצל ירוק אחד חתוך לרצועות באורך 5 ס"מ
  • חופן נבטים
  • חופן פרחי ברוקולי או פאק קאנה (בעונה)
  • 4 כפות סויה בהירה
  • כף סויה שחורה
  • 3-2 כפיות סוכר

הוראות הכנה

מקשקשים את הביצה בשמן חם בווק, מוסיפים את הבשר או הטופו ומבשלים עד תום במשך כ-3  דקות.

מוסיפים את הברוקולי ומערבבים. לאחר כ-5 דקות מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים  דקה נוספת. מוסיפים את האטריות אחרי שסוננו מהמים. מערבבים עוד 2 דקות ומוסיפים את הסויה הבהירה, הסויה הכהה והסוכר.

מרככים את האטריות בבישול במשך כ-5 דקות על חום נמוך. 

מגישים חם, עם פלח לימון ופלפל צ'ילי גרוס לפי הטעם.  

תגובות