פאד תאי של בית תאילנדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פאד תאי של בית תאילנדי

זוהי המנה התאילנדית המפורסמת ביותר במערב, אבל התאילנדי הממוצע אוכל פאד תאי פעמים בודדות בשנה, אם בכלל. בהחלט מדובר במנה קלה יחסית להכנה במטבח הביתי

דרגת קושי: קל
פאד-תאי
דודו בכר
13תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 (40)

רכיבים

100 גרם אטריות אורז מושרות במים (כשעתיים לפני ההכנה)

100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות או טופו חתוך לקוביות

חופן גדוש של נבטים

גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ

ביצה מקושקשת

כף בוטנים קלויים כתושים

4 כפות סויה בהירה

3-2 כפיות סוכר

הוראות הכנה

מקשקשים את הביצה בווק עם השמן. מוסיפים את העוף / הטופו ל-2 דקות בישול ולאחר מכן מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-5 דקות). מוסיפים את הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-4 דקות, עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות. לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים / מקפיצים דקה וחצי נוספת.

מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

מומלץ להגיש לצד פלפל חריף כתוש יבש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות