פאד קפאו של בית תאילנדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פאד קפאו של בית תאילנדי

בשר קצוץ ומתובל על מצע אורז ומעל הכל - ביצת עין או בקיצור חגיגה של טעמים

דרגת קושי: קל
פאד קפאו
דודו בכר

פאד קפאו היא ללא ספק הגרסה התאילנדית להמבורגר ודוגמה קלאסית למנה אישית. היא מורכבת מבשר קצוץ ומתובל שבושל, על מצע אורז, ומעל הכל ביצת עין או חביתה. חגיגה של טעמים וארוחה מלאה ומזינה שנותנת אנרגיה להמשך היום.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 5

רכיבים

לסועד יחיד:

מנה של אורז לבן מבושל

200 גרם בשר בקר / בשר לבן קצוץ (20%-30% שומן)

1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות

4 שיני שום קצוצות

פלפל חריף ירוק, פרוס לרצועות

פלפל חריף אדום, פרוס לרצועות

3 גבעולי בזיליקום תאילנדי

2 כפות סויה בהירה

4 כפות שמן

כף רוטב צדפות

חצי כפית סוכר

קורט מלח

ביצה

הוראות הכנה

מחממים שמן בווק ומטגנים במשך שתי דקות את השום, הצ'ילי והבצל. מוסיפים את הבשר הקצוץ ומטגנים עד שמוכן בכ-80%. מתבלים בסויה, סוכר, מלח ורוטב צדפות.

מסדרים בצלחת הגשה אורז לבן מבושל.

כשהבשר מוכן מוסיפים את הבזיליקום לבישול קצרצר ומניחים בנדיבות על האורז.

במחבת נפרדת מטגנים ביצת עין ומניחים על הבשר המבושל.

מגישים לצד רוטב מי דגים ופלפל טרי קצוץ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות