מתכון

פאד קפאו של בית תאילנדי

בשר קצוץ ומתובל על מצע אורז ומעל הכל - ביצת עין או בקיצור חגיגה של טעמים

יריב מלילי, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
פאד קפאו
צילום: דודו בכר
יריב מלילי, שף אורח
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • מנה של אורז לבן מבושל
  • 200 גרם בשר בקר / בשר לבן קצוץ (20%-30% שומן)
  • 1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות
  • 4 שיני שום קצוצות
  • פלפל חריף ירוק, פרוס לרצועות
  • פלפל חריף אדום, פרוס לרצועות
  • 3 גבעולי בזיליקום תאילנדי
  • 2 כפות סויה בהירה
  • 4 כפות שמן
  • כף רוטב צדפות
  • חצי כפית סוכר
  • קורט מלח
  • ביצה

הוראות הכנה

מגישים לצד רוטב מי דגים ופלפל טרי קצוץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ