מתכון |

הוואבוס ראנצ׳רוס: הגרסה המקסיקנית לשקשוקה

אם תרצו, הוואבוס ראנצ׳רוס זו הגרסה האמריקאית לשקשוקה. מחבת של ביצים, תפוחי אדמה ונקניקיות ברוטב עגבניות ופלפלים חריפים, צריכים יותר בשביל בוקר טוב?

איתן ששון, שף אורח, הדיינר של גוצ'ה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הואבוס ראנצ׳רוס
צילום: דודו בכר
איתן ששון, שף אורח, הדיינר של גוצ'ה
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות