עוגיות "חתונה מקסיקנית" - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות "חתונה מקסיקנית"

דרגת קושי: קל
תומר אפלבאום

העוגיות בעלות השם האקזוטי הן אכן עוגיות מעולם הממתקים המקסיקני, שאותן היה נהוג להגיש בחתונות ובשמחות שונות, שעשו הסבה למטבח האמריקאי ונקלטו בו בשמחה. היתרון הגדול שלהן (מלבד היותן ממכרות) הוא שהן קלות ופשוטות להכנה והולכות נהדר עם קפה חזק ותה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

75 גרם שקדים טחונים קלויים   

150 גרם קמח  

1 גרם מלח       

2 גרם קינמון    

120 גרם חמאה

60 גרם אבקת סוכר      

2 גרם תמצית וניל         

1 גרם תמצית שקדים    

חלבון להברשה

שקדים פרוסים לקישוט

הוראות הכנה

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה ואבקת סוכר.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. חשוב: לא לעבד את הבצק יותר מדי.

יוצרים עיגולים בקוטר 2 ס"מ ומניחים על מגש עם נייר אפייה.

מברישים את העוגיות בחלבון ומקשטים בשקד פרוס.

אופים ב-170 מעלות במשך כ-20 דקות, עד שהחלק העליון "תפס צבע" והחלק התחתון זהוב. בתום האפייה מצננים את העוגיות ובוזקים את אבקת סוכר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות