עוגיות פקאן שוקולד צ'יפס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות פקאן שוקולד צ'יפס

עוד קלאסיקה של עולם העוגיות, שניתן לשחק בחומרי הגלם המרכיבים אותה: במקום פקאן אגוז לוז, או אולי בכלל להחליף את פצפוצי השוקולד בשוקולד לבן או מריר, מה שאוהבים

דרגת קושי: קל
תומר אפלבאום
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

120 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

160 גרם סוכר חום כהה

50 גרם סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

120 גרם ביצים

175 גרם קמח

2.5 גרם מלח

1.5 גרם סודה לשתייה

200 גרם שוקולד צ'יפס מריר

200 גרם פקאן קצוץ גס

הוראות הכנה

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים היטב חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד לקבלת קרם חלק.

מוסיפים בהדרגה ביצים ותמצית וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת הומוגנית.

מוסיפים קמח, מלח וסודה לשתייה ומערבבים.

מוסיפים שוקולד צ'יפס ופקאן קצוץ ומערבבים.

בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה יוצרים עיגולים מהתערובת ומניחים על מגש עם נייר אפייה. חשוב לשמור על רווח בין העוגיות.

מכניסים את המגש לתנור אפייה המכוון על 175 מעלות בטורבו למשך כ-10 דקות.

מוציאים, מצננים, מגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות