קינוח של אורז דביק תאילנדי - קאו-טום מט - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קינוח של אורז דביק תאילנדי - קאו-טום מט

קינוח מסורתי על בסיס אורז דביק וחלב קוקוס, שמאודים בעלי בננה

דרגת קושי: קל
קאו-טום מט, קינוח אורז
דודו בכר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לארבעה סועדים:

שני עלי בננה (לא הקליפות) – להפריד משדרת העלה

כוס של סטיקי רייס (אורז דביק). להכנה: משרים את האורז שלוש שעות במים. לאחר מכן מאדים 15 דקות

פחית חלב קוקוס

7-8 כפות סוכר

שתי בננות

הוראות הכנה

מייבשים את עלי הבננה בשמש כשלוש שעות.

מבשלים את האורז הדביק עם חלב הקוקוס והסוכר כרבע שעה על אש נמוכה מאוד, תוך כדי ערבוב (עד שחלב הקוקוס והאורז מתאחדים). מקררים.

מנקים את עלי הבננה שייבשנו וחותכים אותם לרצועות בגודל של 20 ס"מ על 20 ס"מ.

את התערובת שבישלנו מניחים על כל משטח במרכז (ברוחב של 3 ס"מ).

חוצים את הבננות לרבעים ומניחים כל חתיכה במרכז של כל התערובת. מגלגלים כרול. סוגרים בעזרת קיסם (מי שמתעקש על אופן ההכנה האותנטי קושר את העלים).

מאדים את הרולים כחצי שעה. ניתן גם להניח על הגריל. באופן הזה יש להשתמש בשכבה נוספת של עלה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות