אורז מטוגן של בית תאילנדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קאו פאד - אורז מטוגן של בית תאילנדי

אורז מוקפץ בווק עם ירקות ועוף שיחזיר אתכם לטיול לתאילנד. מנה של השף יריב מלילי מהמסעדה בית תאילנדי

דרגת קושי: קל
קאו פאד (אורז מטוגן)
דודו בכר
6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לשני סועדים:

כחצי ק"ג אורז מאודה (ללא שמן)

2 ביצים

300 גרם חזה עוף פרוס לרצועות

עגבנייה בינונית פרוסה לשמונה

2/3 בצל פרוס עבה

ראש ברוקולי קטן, מחולק לפרחים

2 גבעולים בצל ירוק

ניתן להוסיף לפי החשק: כרוב, גזר, מלפפון, קישוא אקסטרה אקסטרה אקסטרה

חצי כפית מלח

4-5 כפות סויה בהירה (פורמולה 1)

5-6 כפיות סוכר

4 כפות שמן

2 חצאי לימון

הוראות הכנה

בווק על אש גבוהה מחממים את השמן ומקשקשים פנימה ביצה עד דרגת מדיום וול. מוסיפים את העוף ומבשלים עד 70 אחוז. מוסיפים את האורז ומערבבים למשך כדקה וחצי. מוסיפים את הברוקולי, הבצל והעגבנייה (ירקות קשים) עם הסוכר והמלח למשך כשלוש דקות נוספות. מוסיפים את הסויה וממשיכים לבשל תוך ערבוב למשך עוד דקה וחצי. מוסיפים את הבצל הירוק, מכבים את האש ומגישים לצד פלחי לימון. מומלץ לאכול בליווי פלפל שאטה כתוש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות