סלט גרגירי חומוס וירקות צלויים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט גרגירי חומוס וירקות צלויים

פריך, עוקצני ומרענן - סלט גרגירי חומוס שלא תוכלו להפסיק לנשנש

דרגת קושי: קל
סלט גרגירי חומוס וירקות צלויים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

חצי כוס גרגירי חומוס

כרובית שטופה מפורקת לפרחים

שומר שטוף פרוס לשמיניות

3 כפות שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

2 זוקיני שטופים, פרוסים לחצאי עיגולים

1 בצל פרוס לעיגולים דקים

כף שמן קנולה

חצי כוס אפונה טרייה

חצי כוס כוסברה קצוצה

כף מיץ לימון

100 גרם גבינת פטה מפוררת

הוראות הכנה

משרים את גרגירי החומוס בקערה עם מים קרים, למשך 12 שעות. שוטפים ומבשלים עד ריכוך. מסננים.

מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים בתבנית צלייה פלחי שומר וכרובית, מתבלים ב-2 כפות שמן זית, מלח ופלפל וצולים 10 דקות. מוסיפים לתבנית את הזוקיני, מתבלים בכף שמן זית, מעט מלח ופלפל, מערבבים וממשיכים בצלייה עוד 10 דקות. בזמן הצלייה מטגנים את הבצל בשמן קנולה עד השחמה.

מבשלים את גרגירי האפונה 2 דקות במים רותחים, מסננים.

מצננים את הירקות, מערבבים עם שאר החומרים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות