סלט תפוחי אדמה, ביצים ופלפלים קלויים

סלט תפוחי אדמה כיפי שאפשר לקחת בקלות גם לפיקניק, לים או למנגל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט תפוחי אדמה, ביצים ופלפלים קלויים
סלט תפוחי אדמה, ביצים ופלפלים קלוייםצילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • 3 פלפלים אדומים
  • 3 תפוחי אדמה
  • 5 ביצים קשות
  • 6 זיתי קלמטה, מגולענים ופרוסים לעיגולים
  • רבע פלפל ירוק חריף, פרוס לעיגולים

לרוטב

  • 3 כפות שמן זית
  • כף מיץ לימון
  • כף מיונז
  • חצי כפית חרדל
  • חצי שן שום קצוצה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום גבוה, על תוכנית גריל. חוצים את הפלפלים לשניים, מניחים כשצדם הקמור כלפי מעלה בתבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים 20 דקות, עד חריכה. מעברים לשקית ניילון, קושרים ומצננים. קולפים את הפלפלים וקורעים את בשרם לרצועות גסות. מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עד ריכוך, כ-30 דקות. קולפים וקוצצים לקוביות גדולות. קוצצים את הביצים לקוביות גסות. מערבבים את כל החומרים עם הרוטב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ