סלט תפוחי אדמה, ביצים ופלפלים קלויים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט תפוחי אדמה, ביצים ופלפלים קלויים

סלט תפוחי אדמה כיפי שאפשר לקחת בקלות גם לפיקניק, לים או למנגל

דרגת קושי: קל
סלט תפוחי אדמה, ביצים ופלפלים קלויים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

3 פלפלים אדומים

3 תפוחי אדמה

5 ביצים קשות

6 זיתי קלמטה, מגולענים ופרוסים לעיגולים

רבע פלפל ירוק חריף, פרוס לעיגולים

לרוטב:

3 כפות שמן זית

כף מיץ לימון

כף מיונז

חצי כפית חרדל

חצי שן שום קצוצה

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום גבוה, על תוכנית גריל. חוצים את הפלפלים לשניים, מניחים כשצדם הקמור כלפי מעלה בתבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים 20 דקות, עד חריכה. מעברים לשקית ניילון, קושרים ומצננים. קולפים את הפלפלים וקורעים את בשרם לרצועות גסות. מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עד ריכוך, כ-30 דקות. קולפים וקוצצים לקוביות גדולות. קוצצים את הביצים לקוביות גסות. מערבבים את כל החומרים עם הרוטב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות