עיג'ה - חביתת ירק עם פטרוזיליה ובצל ירוק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עיג'ה - חביתת ירק עם פטרוזיליה ובצל ירוק

חביתת ירק ועשבי תיבול משגעת - בין אם בארוחת בוקר או ערב, בבית או בפיקניק, בפיתה או בצלחת, לא תוכלו להפסיק לאכול אותה

3-4 מנות דרגת קושי: קל
עיג'ה - חביתה עם פטרוזיליה ובצל ירוק
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 5

רכיבים

4 בצלים לבנים

למלית:

5 ביצים

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

4 בצלים ירוקים קצוצים

כוס שמנת מתוקה

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור או לבן

קורט אגוז מוסקט

רבע כפית גרגירי כוסברה טחונים

כף צנוברים

הוראות הכנה

מרתיחים ליטר וחצי מים בסיר גדול. מבשלים את הבצלים בשלמותם, לא קלופים, 20 דקות. מצננים מעט, קולפים וחוצים לשניים. מחממים תנור ל-180 מעלות. טורפים את חומרי המלית ויוצקים לתבנית עגולה משומנת בקוטר 26 ס"מ. מניחים את חצאי הבצלים בעיגול, על גבי המלית, כשהצד הקמור כלפי מעלה. מפזרים את הצנוברים ואופים 20 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות