דלעת ערמונים ממולאת סלט קינואה ומשמשים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דלעת ערמונים ממולאת סלט קינואה ומשמשים

מנה ראשונה נהדרת או ארוחה בפני עצמה - רוצו לשוק והביאו דלעת ערמונים והתחילו לבשל איתה

6 מנות דרגת קושי: קל
דלעת ערמונים עם סלט קינואה
דרימסטיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

6 דלעות ערמונים זהות בגודלן

200 גרם קינואה

8 משמשים (מחוץ לעונה אפשר מיובשים) חתוכים לקוביות

4 כפות סירופ מייפל

50 גרם שבבי שקדים מולבנים

4 כפות אגוזי מלך גרוסים

2 כפות נענע קצוצה

רבע כפית קינמון

כף חומץ אורז

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

קוטמים את הרבע העליון של דלעות הערמונים ושומרים את "הכובעים", אשר ישמשו להגשה.

באמצעות כף מרוקנים את הדלעת מהגרעינים, ומורידים גם מעט מבשר הדלעת.

מניחים את הדלעות בתבנית אפייה, מברישים אותן במעט שמן זית ואופים בתנור חם (עם הכובעים) כ-20 דקות עד להתרככותן.

מבשלים את הקינואה כ-15 דקות במים רותחים, מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.

מערבבים את הקינואה עם מייפל, שקדים, אגוזים, נענע, קינמון, חומץ אורז ושמן זית.

ממליחים ומפלפלים על פי הטעם. ממלאים את הדלעות בתערובת הקינואה, ומכניסים בחזרה לתנור לחמש דקות נוספות.

מגישים כל דלעת בצלחת הגשה אישית, כשלצדה ה"כובע".



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות