קרפצ'יו קישואים עם מוצרלה וקלמטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרפצ'יו קישואים עם מוצרלה וקלמטה

מנת קיץ אולטימטיבית, רעננה וקלילה בכיכובו של הקישוא

דרגת קושי: קל
קרפצ'יו קישואים וזיתים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

ל-4 מנות:

4 קישואים (הכי כדאי לשלב זוקיני וקישואים בלדי)

3 כפות שמן זית

1 כפית חומץ בלסמי מצומצם

מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור

חופן עלי בזיליקום קרועים לפיסות עבות

1 כדור מוצרלה מחלב בופאלו

לזיתים:

6 זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים קטן

1 כף שמן זית

1/2 כפית מלח אטלנטי

מעט פלפל שחור גרוס

1 עגבנייה חצויה

הוראות הכנה

מחממים על להבה גבוהה מאוד מחבת פסים (חשוב שתהיה נקייה, ללא שאריות שומן) למשך 5 דקות, עד שהיא לוהטת היטב. בינתיים פורסים את הקישואים לפרוסות ארוכות ודקות (הכי טוב עם מנדולינה) וצורבים אותן על מחבת הפסים 2 דקות מכל צד או עד שיש פסי צריבה. מעבירים לקערה, מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ועלי בזיליקום ומעבירים לצלחת הגשה. מערבבים בקערה קטנה זיתים קצוצים, שמן זית, מלח ופלפל שחור ומערבבים. חוצים את העגבנייה וסוחטים את תוכנה לקערה עם הזיתים (כמו שסוחטים מיץ לימון). קורעים מעל לקישואים פיסות מוצרלה עבות, מוזגים מעליהן את תערובת הזיתים ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות