סלט קרפצ'יו פילה בקר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט קרפצ'יו פילה בקר

כך הפך הקרפצ'יו ממנת פתיחה לסלט טעים, קליל וקר שיכול ללוות ארוחה במתכון של אלעד לוי ונדב נצר (שפים של מסעדת מיטקיצ'ן)

דרגת קושי: קל
סלט קרפצ'יו פילה בקר
דודו בכר

כולנו מכירים את הקרפצ'יו – פרוסות נאות ודקיקות של בקר המוגשות בדרך כלל כמנת פתיחה עם עלי ארוגולה/רוקט, חומץ בלסמי ושמן זית. בחרנו להעניק למנה הקלאסית וריאציה אחרת ולשלב את הקרפצ'יו בסלט רענן. כך היא נהדרת למזג האוויר הקייצי ולאלו המעוניינים ביותר ממנה בשרית נטו.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

ל-3 מנות:

100 גרם פילה בקר פרוס דק (כמה שיותר דק)

עגבניית תמר חתוכה לשמיניות

2 מלפפונים כבושים חתוכים לקוביות

10 עלי פטרוזיליה

2 צנוניות פרוסות דק

5 עלי סלרי

5 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

3 כפות רוטב

2 כפות שמן זית

1 לימון סחוט

 

לרוטב:

2 כפות מיונז

1 כף לימון כבוש קצוץ דק

1 כף אריסה

2 כפיות מיץ לימון

קורט מלח דק

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הבשר עם הירקות. מתבלים בשמן זית, מלח ומיץ לימון.

מניחים את התערובת בצלחת ההגשה ומוסיפים את הרוטב בנקודות, לפי הטעם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות