סלט סינטה צרובה בקראסט תבלינים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט סינטה צרובה בקראסט תבלינים

רצועות סינטה הצרובות בעדינות ומתובלות בחגיגה בצלחת עם ירקות פריכים במתכון של השפים אלעד לוי ונדב נצר ממסעדת מיט-קיצ'ן

דרגת קושי: קל
סלט סינטה צרובה
דודו בכר

סינטה היא נתח אחורי נייח, בעל רקמה אחידה וכמעט ללא שומן. אפשר לאכול סינטה נאה, צרובה על מחבת או צלויה בגריל.

במנה זו צרבנו בעדינות את הסינטה עטופה בקראסט תבלינים. הצריבה שווה מכל הכיוונים, כדי לשמור את מיצי הבשר ולהשאיר אותו רך.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

ל-3 מנות:

100 גרם סינטה

חופן עלי ארוגולה/בייבי מיקס

5 עגבניות שרי תמר חתוכות לרבעים

5 עגבניות שרי צהובות חתוכות לרבעים

1 בצל שאלוט חתוך לטבעות דקות

1 גזר צהוב מבושל כ-5 דקות במים עם מלח (חצי עשוי)

1 גזר סגול מבושל כ-5 דקות במים עם מלח (חצי עשוי)

3 צנוניות חתוכות לרבעים

 

לקראסט תבלינים:

2 כפות שומשום שחור

2 כפות שומשום לבן

1 כף גרגרי כוסברה קלויים וכתושים

1 כפית מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

 

לרוטב:

100 מ"ל רוטב סויה

100 מ"ל מירין

100 מ"ל מיץ לימון סחוט

1 שן שום כתושה

1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש

50 מ"ל שמן שומשום

הוראות הכנה

מחממים מחבת כמה דקות.

מצפים את הסינטה בקראסט תבלינים וצורבים במחבת חמה כ-30 שניות מכל צד. מקררים את הסינטה ופורסים לפרוסות דקות.

מערבבים את יתר המרכיבים בקערה יחד עם הרוטב, מניחים את התערובת על צלחת שטוחה ומסדרים מעל את נתחי הסינטה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות