רוטב עגבניות קלאסי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רוטב עגבניות קלאסי

הרוטב האולטימטיבי לפיצה מכיל בתוכו מרכיב סודי שלא ידעתם שכדאי להוסיף

דרגת קושי: קל
פיצה של ג'ורג'יו סופינו
אילן מור
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 2

רכיבים

50 מ"ל שמן זית

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות דק

1 גזר מגורר על פומפייה דקה

קופסה של עגבניות מרוסקות מאיכות טובה

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

בסיר כבד מטגנים בצל ושום בשמן עד להזהבה. מוסיפים גזר ומטגנים כ-10 דקות. מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להתאחדות הרוטב (הרוטב צריך להיות סמיך ומבריק), כשעה. מתבלים לפי הטעם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות