מתכון

רוטב עגבניות קלאסי לפיצה

הרוטב האולטימטיבי לפיצה מכיל בתוכו מרכיב סודי שלא ידעתם שכדאי להוסיף

ג'ורג'יו סופינו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ג'ורג'יו סופינו, שף אורח
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פיצה של ג'ורג'יו סופינו

רכיבים

  • 50 מ"ל שמן זית
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 1 גזר מגורר על פומפייה דקה
  • קופסה של עגבניות מרוסקות מאיכות טובה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

בסיר כבד מטגנים בצל ושום בשמן עד להזהבה. מוסיפים גזר ומטגנים כ-10 דקות. מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להתאחדות הרוטב (הרוטב צריך להיות סמיך ומבריק), כשעה. מתבלים לפי הטעם.

תגובות