פיצה טריפונגי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פיצה טריפונגי

רוטב עגבניות קלאסי ובצק מצוין משודכים לפטריות פורטובלו ופטריות ירדן

דרגת קושי: קל
פיצה טריפונגי ג'ורג'יו סופינו
אילן מור
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

בצק פיצה בסיסי (ראו מתכון)

חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת

שני חופנים מלאים של פטריות פורטובלו ופטריות ירדן חצויות

גבינת גרנה פדנה

הוראות הכנה

פותחים את בצק הפיצה לעיגול בקוטר של כ-30 ס"מ. על בצק הפיצה הפתוח מורחים בתנועות מעגליות כמה כפות של רוטב עגבניות בצורה אחידה. משאירים 1.5 ס"מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים גבינת מוצרלה בצורה אחידה ומרווחת. על הגבינה מפזרים את הפטריות. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-25 דקות. מוציאים מהתנור ומגרדים מעל גבינת גרנה פדנה (גבינה ממשפחת הפרמז'ן).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות