פיצה סיציליאנית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פיצה סיציליאנית

פילטים של אנשובי, זיתי קלמטה, רוטב עגבניות נפלא ובצק מצוין זה כל מה שצריך לפיצה סיציליאנית

דרגת קושי: קל
פיצה סיציליאנית ג'ורג'יו סופינו
אילן מור
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

בצק פיצה בסיסי (ראו מתכון)

חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת

קופסת סרדינים מפולטים ונקיים מעצמות

פלפל חריף ירוק חתוך לטבעות – למי שאוהב

חופן מלא של זיתי קלמטה קצוצים

חופן פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

פותחים את בצק הפיצה לעיגול בקוטר של כ-30 ס"מ. על בצק הפיצה הפתוח, מורחים בתנועות מעגליות כמה כפות של רוטב עגבניות בצורה אחידה. משאירים 1.5 ס"מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים גבינת מוצרלה בצורה אחידה ומרווחת. מסדרים על הפיצה פילטים של סרדינים, פלפל ירוק חריף קצוץ, זיתי קלמטה קצוצים ופטרוזיליה קצוצה. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-25 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות