מתכון

פיצה סיציליאנית

פילטים של אנשובי, זיתי קלמטה, רוטב עגבניות נפלא ובצק מצוין זה כל מה שצריך לפיצה סיציליאנית

ג'ורג'יו סופינו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ג'ורג'יו סופינו, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
פיצה סיציליאנית ג'ורג'יו סופינו

רכיבים

  • בצק פיצה בסיסי
  • (ראו מתכון)
  • רוטב עגבניות קלאסי
  • (ראו מתכון)
  • חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • קופסת סרדינים מפולטים ונקיים מעצמות
  • פלפל חריף ירוק חתוך לטבעות – למי שאוהב
  • חופן מלא של זיתי קלמטה קצוצים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

פותחים את בצק הפיצה לעיגול בקוטר של כ-30 ס"מ. על בצק הפיצה הפתוח, מורחים בתנועות מעגליות כמה כפות של רוטב עגבניות בצורה אחידה. משאירים 1.5 ס"מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים גבינת מוצרלה בצורה אחידה ומרווחת. מסדרים על הפיצה פילטים של סרדינים, פלפל ירוק חריף קצוץ, זיתי קלמטה קצוצים ופטרוזיליה קצוצה. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-25 דקות.

תגובות