גלידת בננות טבעונית עם משמשים מיובשים ונענע - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גלידת בננות טבעונית עם משמשים מיובשים ונענע

גלידה טבעונית ביתית, קלה מאוד להכנה בלי מכונת גלידה

דרגת קושי: קל
בננות לטבעונים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

ל-2 מנות:

3 בננות קלופות וחתוכות לעיגולים שהוקפאו כמה שעות

כף חלב קוקוס או חלב אורז (או חלב פרה, ריוויון או יוגורט)

8 משמשים מיובשים קצוצים מושרים ל-10 דקות באמרטו, רום או וודקה

10 עלי נענע שטופים מושרים ל-10 דקות במים קרים ומסוננים

לזרייה מעל: שבבי קוקוס קלויים או רגילים

הוראות הכנה

טוחנים את הבננות הקפואות וחלב הקוקוס במעבד מזון או בבלנדר (צריך בלנדר חזק) עד שמתקבל מרקם אחיד (מעט פירורי). זה לוקח כמה דקות ובהתחלה נראה שזה לא אפשרי, אבל הסבלנות משתלמת. מוסיפים את המשמשים ועלי הנענע ומעבדים עוד כמה שניות. אפשר להקפיא או להגיש מיד. אם מקפיאים, ממתינים 10 דקות לפני ההגשה. זורים שבבי קוקוס ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות