גלידת בננות טבעונית 
עם אוכמניות ונענע - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גלידת בננות טבעונית 
עם אוכמניות ונענע

גלידת טבעונית ביתית מפתיעה בלי מכונה

דרגת קושי: קל
לימור תירוש בננות לטבעונים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-2 מנות:

3 בננות קלופות וחתוכות לעיגולים שהוקפאו כמה שעות

כף חלב קוקוס או חלב אורז (או חלב פרה, ריוויון או יוגורט)

חצי כוס (100 גרם) אוכמניות קפואות (אפשר לקנות אותן כל השנה במרכולים במקפיא)

10 עלי נענע שטופים, מושרים ל-10 דקות במים קרים ומסוננים

הוראות הכנה

טוחנים את הבננות הקפואות וחלב הקוקוס במעבד מזון או בבלנדר (צריך בלנדר חזק) עד שמתקבל מרקם אחיד (מעט פירורי). זה לוקח כמה דקות ובהתחלה נראה שזה לא אפשרי, אבל הסבלנות משתלמת ובסוף זה קורה, כמו קסם. בקיץ מעבדים מהר כדי שהבננות לא יימסו. מוסיפים את האוכמניות הקפואות ועלי הנענע ומעבדים עד קבלת מרקם אחיד. אפשר להקפיא או להגיש מיד. אם מקפיאים, ממתינים 10 דקות לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות