עוגיות קוואקר, בננות ושוקולד טבעוניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות קוואקר, בננות ושוקולד טבעוניות

דרגת קושי: קל
לימור תירוש בננות לטבעונים
לימור לניאדו תירוש

עוגיות רכות ונמסות בפה, ללא שומן ועם מעט מאוד סוכר. כדי להקפיא את הבננות יש לקלוף אותן, לחתוך לעיגולים עבים ולהניח בקופסה אטומה במקפיא לכמה שעות.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 1

רכיבים

ל-20-15 עוגיות:

2 בננות, קלופות וחתוכות לעיגולים עבים

1/4 כוס חלב אורז (אני אוהבת את זה שמועשר בשקדים) או חלב קוקוס

כוס ורבע (125 גרם) קוואקר - שיבולת שועל עדינה (אפשר אינסטנט)

2 כפות סוכר חום

רבע כפית קינמון

50 גרם שוקולד מריר קצוץ או פצפוצי שוקולד

75 גרם שקדים טבעיים (עם הקליפה) קצוצים גס (אפשר גם במעבד מזון)

הוראות הכנה

מניחים בבלנדר בננות, חלב אורז וסוכר ומעבדים עד לקבלת מחית חלקה. מעבירים לקערה, מוסיפים קוואקר, סוכר וקינמון ומערבבים היטב. מוסיפים שוקולד קצוץ ושקדים קצוצים, מערבבים ומשהים במקרר חצי שעה. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים במעט שמן קוקוס או שמן זית (חשוב). מניחים במרווחים תלוליות מהבלילה (בכמות של כף שטוחה) בתבנית ומשטיחים אותן מעט (אם הבלילה רטובה מדי, מוסיפים עוד כף או שתיים של קוואקר עד שהיא מתייצבת). אופים 15 דקות. מצננים בתבנית לפני שמעבירים לקופסה אטומה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות