עוגת בננות ושוקולד טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת בננות ושוקולד טבעונית

עוגה בחושה משובחת בלי ביצים ומוצרי חלב

דרגת קושי: קל
לימור תירוש בננות לטבעונים
לימור לניאדו תירוש
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 6

רכיבים

תבנית לאינגליש קייק

4 בננות גדולות, בשלות ומעוכות במזלג (כוס ורבע, 300 גרם לערך)

2 כפיות נס קפה מגורען

1/4 כוס מים רותחים

כוס וחצי (210 גרם) קמח כוסמין מלא מנופה

חצי כוס (100 גרם) סוכר קנים או דמררה

רבע כוס (50 גרם) סוכר חום כהה

כפית סודה לשתייה

קורט מלח

1/3 כוס שמן זית עדין, קוקוס או קנולה

5 כפות (מכל קטן של 110 גרם) רסק תפוחים

2 כפות טחינה גולמית

100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מועכים בננות בקערה קטנה. ממיסים את אבקת הנס קפה עם רבע כוס מים רותחים. מנפים לקערה בינונית קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח. מערבבים בקערה בינונית את רבע כוס הנס קפה, שמן קוקוס או זית, רסק תפוחים וטחינה. מוזגים לקערה עם היבשים את הרטובים ומערבבים קלות (ממש טיפונת, זה לא חייב להיות אחיד). מוסיפים את הבננות המעוכות והשוקולד ומערבבים. יוצקים לתבנית משומנת ואופים 50 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות