גרנולה חלב קוקוס ופקאנים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גרנולה חלב קוקוס ופקאנים

8 מנות דרגת קושי: קל
גרנולה בחלב קוקוס
לימור לניאדו תירוש. כלים: ורד טנדלר דיין

גרנולה נהדרת, קראנצ'ית, לא שמנונית ומתוקה במידה. מומלץ לשמור במקפיא.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

300 גרם (3 כוסות) שיבולת שועל (רגילה, לא עדינה, קוואקר או אינסטנט)

100 גרם פקאן טבעי קצוץ גס
100 גרם שקדים טבעיים קצוצים גס
50 גרם שבבי קוקוס
1 כפית קינמון טחון
1/3 כוס (80 מ"ל) קרם קוקוס
3 כפות דבש נוזלי, מייפל או סילאן
1 כף שמן קוקוס או שמן חמניות, תירס, קנולה
3/4 כוס (100 גרם) צימוקים שחורים קטנים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים בקערה עמוקה שיבולת שועל, פקאנים, שקדים, קוקוס וקינמון. בקערה קטנה מערבבים קרם קוקוס, דבש ושמן עד לקבלת תערובת הומוגנית. מזליפים מעל תערובת היבשים. מערבבים היטב עד שכל הפתיתים יצופו באופן אחיד. מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, משטחים ואופים 45 דקות. חשוב: בכל 10 דקות מערבבים את התערובת כדי ששיבולת השועל והאגוזים לא ייחרכו וייקלו באופן שווה, משטחים שוב לאחר הערבוב. אם הפתיתים נדבקו, מפרידים אותם בעת הערבוב. כאשר התערובת קלויה ושחומה, בצבע דבש יפה (50-40 דקות אפייה), מוסיפים את הצימוקים ואופים עוד 5 דקות. מוציאים מהתנור ומערבבים היטב. מצננים. מאחסנים במקרר או במקפיא (עדיף) בקופסה אטומה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות