קנג גאי פיקנג פה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קנג גאי פיקנג פה

עוף גדוע בג'אנגל קארי

דרגת קושי: קל
קנג גאי פיקנג פה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-4 סועדים:

2 ק"ג כרעי עוף מפורקים לחמישיות (לבקש מהקצב)

250 מ"ל ציר עוף

20 חצילים תאיים חצויים לשניים

10 גבעולי ריחן פרסי (עלים בלבד)

2 כפות שמן

לקארי:

3 גבעולי למון גראס מחולקים ל-5

20 עלי קאפיר ליים

20 גרם שורש קארה צ'אי

6 פלפלים ירוקים חריפים

10 שיני שום

חצי בצל סגול קצוץ

8 כפות נאם פלה

כפית סוכר

הוראות הכנה

מכניסים למכתש את כל מרכיבי הקארי וכותשים היטב בעזרת עלי.

מעבירים את מרכיבי הקארי לסיר/ווק עם כף שמן ומחממים על להבה נמוכה, תוך ערבוב, 2 דקות. 

מוסיפים את העוף והחצילים וממשיכים לבשל כ-3 דקות. מוסיפים את הנאם פלה והסוכר ומעט מלח על פי הטעם ומבשלים עוד כ-2 דקות.

מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עם מכסה פתוח תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם סמיך (5 דקות).

לפני ההגשה מוסיפים את הריחן הפרסי לעוד דקת בישול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות