מתכון

לאב גאי: סלט עוף תאילנדי קלאסי

פריך, מרענן ומעקצץ: הגרסה לסלט עוף עם עשבי תיבול של יריב מלילי ממסעדת בית תאילנדי

יריב מלילי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
יריב מלילי, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
לאב גאי

רכיבים

  • 2 כרעי עוף
  • בצל סגול פרוס
  • רבע צרור כוסברה קצוצה
  • רבע צרור נענע קצוץ
  • רבע צרור בצל ירוק קצוץ
  • 6 כפות נאם פלה
  • 4 כפות מיץ לימון
  • כף צ'ילי יבש גרוס
  • 2 כפות אורז קלוי וכתוש

הוראות הכנה

את כרעי העוף מפרקים מהעצם וקוצצים.

קולים את בשר העוף בווק עם כף שמן על להבה מאוד נמוכה, עד לבישול מוחלט של העוף וקבלת גוון זהוב.

מעבירים את העוף לקערה ומוסיפים ירקות, רטבים ופלפל חריף.

מערבבים, טועמים ומשלימים תיבול.

מוסיפים את העשבים הקצוצים, טועמים שוב ומגישים.

תגובות