לאב גאי: סלט עוף תאילנדי קלאסי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לאב גאי: סלט עוף תאילנדי קלאסי

פריך, מרענן ומעקצץ: הגרסה לסלט עוף עם עשבי תיבול של יריב מלילי ממסעדת בית תאילנדי

דרגת קושי: קל
לאב גאי
דודו בכר
6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

ל-4 מנות:

2 כרעי עוף

בצל סגול פרוס

רבע צרור כוסברה קצוצה

רבע צרור נענע קצוץ

רבע צרור בצל ירוק קצוץ

6 כפות נאם פלה

4 כפות מיץ לימון

כף צ'ילי יבש גרוס

2 כפות אורז קלוי וכתוש

הוראות הכנה

את כרעי העוף מפרקים מהעצם וקוצצים.

קולים את בשר העוף בווק עם כף שמן על להבה מאוד נמוכה, עד לבישול מוחלט של העוף וקבלת גוון זהוב.

מעבירים את העוף לקערה ומוסיפים ירקות, רטבים ופלפל חריף.

מערבבים, טועמים ומשלימים תיבול.

מוסיפים את העשבים הקצוצים, טועמים שוב ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות