סלט שרימפס תאילנדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט שרימפס תאילנדי

סלט שרימפס תאילנדי עם אטריות שעועית שהולך נהדר עם ערב של שתייה ונקרא יאם וון סן קונג

דרגת קושי: קל
יאם וון סן קונג
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-4 מנות:

24 שרימפס קלופים

16 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

גבעול סלרי עם העלים, פרוס באלכסון דק מאוד

בצל סגול חצוי ופרוס דק

4 עלי כרוב סיני קצוצים דק

שני פלפלים חריפים ירוקים חצויים ללא גרעינים קצוצים דק (אופציונלי)

5 כפות מיץ לימון

8 כפות רוטב דגים

רבע חבילה של אטריות שעועית מושרות במים לפחות שעתיים

12 גבעולי כוסברה קצוצים דק

3 שיני שום קצוצות

3 כפות רוטב סריראצ'ה ממזרח-מערב

0.5 כף סוכר

הוראות הכנה

חולטים את השרימפס עם האטריות לרבע דקה, מסננים ומניחים בקערה.

מוסיפים את כל הירקות, ועליהם מזלפים את מיץ הלימון, רוטב הדגים והסוכר.

טועמים ומוודאים שיש מספיק רוטב בתחתית הכלי.

מוסיפים את הכוסברה, מערבבים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות