אטריות אורז שחור עם מנגו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אטריות אורז שחור עם מנגו

דרגת קושי: קל
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חבילת אטריות אורז שחור (250 גרם)

3 גזרים חתוכים לגפרורים (בערך כוס וחצי)

2 פלפלים אדומים חתוכים לגפרורים (בערך 2 כוסות)

חצי שקית נבטים סיניים (חצי חבילה, בערך 2 כוסות)

חצי כרוב סגול פרוס (בערך 3 כוסות)

2 שיני שום קצוצות

4 עלי באק צ'וי קצוצים

חצי חבילת כוסברה קצוצה (בערך חצי כוס)

ליים סחוט (אפשר גם לימון)

2 מנגו חתוך לרצועות דקות

כף שמן קוקוס

3 כפות רוטב סויה תמרי

כף שמן שומשום

חצי כפית קארי

פלפל קאיין או פפריקה חריפה לפי הטעם

הוראות הכנה

1. מבשלים את הפסטה במים רותחים כדקה. לא יותר, כדי שלא תהיה רופסת. האטריות צריכות להיות חצי קשות, הן עוברות ריכוך נוסף בזמן ההקפצה. מוציאים ומקררים.

2. מחממים מעט שמן קוקוס בווק. מקפיצים את הפלפלים והגזר במשך 3 דקות.

מוסיפים את הכרוב, שום, נבטים, סויה וקארי וממשיכים להקפיץ עוד 3 דקות.

3. מוסיפים את האטריות, באק צ'וי, כוסברה, מנגו ושמן שומשום ומערבבים היטב. סוחטים את הליים פנימה.

4. מחלקים לקעריות ומקשטים ברצועות מנגו. מתקבלת מנה ססגונית, עשירה בטעמים שהמנגו מעשיר ומשדרג.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות