טארט מנגו בשלוש שכבות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טארט מנגו בשלוש שכבות

דרגת קושי: קל
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לשכבת ה"בצק":

2 כוסות שקדים שהושרו במים פושרים 6 שעות וסוננו

6 תמרים מגולענים

כפית קקאו

כפית גרידת לימון

לשכבת קרם מנגו לימוני:

2 וחצי כוסות קשיו שהושרה במים למשך שעתיים וסונן

100 גרם שמן קוקוס

12 תמרים מג'הול (לטבעונים) מגולענים או חצי כוס דבש

2 מנגו גדולים קלופים וחתוכים

חצי כוס מיץ לימון

כף גרידת לימון

כפית תמצית וניל

לשכבת קרם פירות אדומים:

כוס דובדבנים קפואים

כוס תערובת פירות יער קפואים

3 תמרים מגולענים

שליש כוס מים

 

הוראות הכנה

להכנת ה"בצק": טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.

מניחים את ה"בצק" בתבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ, מרפדים ומהדקים.

להכנת קרם המנגו: טוחנים את כל המרכיבים במערבל חזק או במעבד מזון, עד שמתקבל קרם חלק ואחיד.

מורחים את הקרם על הבצק ומקפיאים לשעתיים.

להכנת קרם הפירות: שמים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים לקרם חלק.

מוציאים את העוגה מהמקפיא ומורחים את קרם הפירות האדומים על קרם המנגו. מחזירים למקפיא לארבע שעות או עד שקופא.

להגשה: חותכים משולשים לפי הגודל הרצוי. בכל פעם מוציאים מהמקפיא רק את מספר המנות הנדרש. מניחים כל משולש על צלחת הגשה. מחכים 20 דקות, מגישים ואוכלים קפוא למחצה. קינוח מרהיב ומרענן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות