מתכון |

גלידת קוקוס מנגו ביתית

גלידה טבעונית ביתית עם טעם טרופי מפתיע בזכות השילוב בין קוקוס, אננס ומנגו טרי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
גלידת קוקוס מנגוצילום: דודו בכר

רכיבים

  • 3 מנגו בינוניים חתוכים לקוביות וקפואים

  • 5 תמרים מג'הול מגולענים

  • כף שמן קוקוס

  • שליש כוס חלב קוקוס

  • 2 כפות קשיו שהושרו במים פושרים למשך שעתיים

  • פרוסת אננס מיובש אחד (כ-20 גרם)

  • חצי כוס מים

הוראות הכנה

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר חזק

טוחנים למרקם חלק. בעזרת כף גלידה מחלקים לכוסות הגשה ואוכלים מיד.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ