מתכון

גלידת קוקוס מנגו ביתית

גלידה טבעונית ביתית עם טעם טרופי מפתיע בזכות השילוב בין קוקוס, אננס ומנגו טרי

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
גלידת קוקוס מנגו

רכיבים

  • 3 מנגו בינוניים חתוכים לקוביות וקפואים
  • 5 תמרים מג'הול מגולענים
  • כף שמן קוקוס
  • שליש כוס חלב קוקוס
  • 2 כפות קשיו שהושרו במים פושרים למשך שעתיים
  • פרוסת אננס מיובש אחד (כ-20 גרם)
  • חצי כוס מים

הוראות הכנה

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר חזק

טוחנים למרקם חלק. בעזרת כף גלידה מחלקים לכוסות הגשה ואוכלים מיד.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות