חביתה טבעונית | פריטטה טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים פריטטה טבעונית?

מה אוכלים טבעונים לארוחת בוקר במקום חביתה? לשף קונדיטור הטבעוני זיו סנדלר (מהקונידטוריה סידס) יש פתרון בדמות פריטטה מנגולד מקמח חומוס

דרגת קושי: קל
פריטטה טבעונית עם מנגולד וקמח חומוס
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 4

רכיבים

כוס וחצי קמח חומוס

1/4 כפית מלח

1/4 כפית מלח (רצוי מלח הודי שחור)

1/2 כפית כורכום

1/4 כפית אבקת אפיה

חופן שמיר קצוץ

קומץ צ'ילי

2 כוסות מים

חופן פטרוזיליה קצוצה

כוסברה, לפי הטעם

כוס עלי מגולד קצוץ

כוס בצל קצוץ

1/2 כפית פלפל שחור

3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

1. לחמם תנור ל-180 מעלות. לשמן תבנית יצוקה.

2. לערבב את כל המרכיבים היבשים, להוסיף מים ולערבב עד שלא נותרו גושים.

3. להוסיף כף שמן זית לבלילה, לתת לה לנוח 5 דקות.

4. להוסיף את הירקות הקצוצים, לערבב היטב ולשפוך לתבנית.

5. אפייה: 20-30 דקות ללא מכסה, עד שהפריטטה יציבה ומתחילה להיסדק ולהשחים. להוציא לרגע, להבריש בשמן זית ולהכניס לתנור לעוד 5 דקות.

6. לאחר האפייה לתת לפריטטה להתקרר לפני החיתוך.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות