פירות יער מקומיים עם פנקוטת וניל ומרנג פריך - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פירות יער מקומיים עם פנקוטת וניל ומרנג פריך

דרגת קושי: קל
פירות יער מקומיים עם פנקוטת וניל ומרנג פריך
דודו בכר

קינוח מרענן בכוס: בתחתית פנקוטה, מעל מרנג פריך ועליו הרבה פירות יער (אפשר להגיש עם סורבה פירות יער או סורבה יוגורט)

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-6 מנות:

לפנקוטה וניל:

5 גרם ג'לטין

30 גרם מים קרים

250 מ"ל חלב

כפית מחית וניל

175 גרם שוקולד לבן

250 גרם שמנת מתוקה

למרנג פריך (שווייצרי):

50 גרם חלבונים

100 גרם סוכר

פירות יער

הוראות הכנה

הכנת הפנקוטה: משרים את הג'לטין במים הקרים. מביאים את החלב לרתיחה עם הווניל ושופכים על השוקולד, מאחדים עם בלנדר מוט. ממיסים ג'לטין במיקרו או בבן מארי ומוסיפים למסה החמה. מסננים ומקררים לטמפרטורת הגוף, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב, מאחסנים ללילה במקרר (עד 3 ימים).

הכנת המרנג: מקציפים חלבונים וסוכר במהירות על סיר מים חמים עד ל-65 מעלות (חם למגע). מעבירים לקערת מיקסר שולחני עם מטרפה ומערבלים עד שקר ויציב, כ-12 דקות. מזלפים נטיפים ואופים כשלוש שעות ב-90 מעלות.

** ניתן לקנות נשיקות מרנג קנויות ולשבור.

הרכבת המנה: מקציפים במיקסר קלות את הפנקוטה עם פדל גיטרה, עד שחלק ודי יציב. מחלקים ל-6 כוסות ושומרים במקרר. ברגע ההגשה מפזרים את המרנג ומעליו הרבה פירות יער.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות