פשטידת לחם אישית עם סלק וגבינת עזים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת לחם אישית עם סלק וגבינת עזים

דרגת קושי: קל
פשטידת לחם
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-10-8 מנות:

4 פרוסות עבות (250 גרם) של חלה או לחם לבן

2 סלקים בינוניים קלופים ומגוררים גס על פומפייה או בדסקית הגירור של מעבד המזון (1 כוס סלק מגורר)

3 ביצים

1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

חצי כוס (125 מ"ל) חלב

100 גרם גבינת עזים רכה או פטה מפוררת

1/2 כוס (75 גרם) אגוזי מלך קצוצים גס

1/4 כוס צימוקי אוכמניות או צימוקים שחורים קטנים

3 כפות עירית קצוצה דק

2 כפות פרמזן מגורר

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

לזרייה מעל: פרמזן מגוררת

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-100 מעלות. מסירים את קרום הלחם (125 גרם נטו), חותכים לקוביות גדולות, מניחים בתבנית צלייה וקולים 30 דקות. טורפים עם מזלג בקערה גדולה ביצים, שמנת וחלב. מוסיפים 1 כוס סלק מגורר, גבינת עזים, אגוזים, צימוקים, עירית, פרמזן, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את קוביות הלחם, מערבבים ומשהים לחצי שעה, מערבבים מדי פעם. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים בתבנית־מאפינס מנג'טים מנייר ומברישים אותם במעט שמן זית. ממלאים כל מנג'ט מהבלילה, זורים פרמזן ואופים 45 דקות. אוכלים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות