גרגירי חומוס מתובלים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גרגירי חומוס מתובלים

דרגת קושי: קל
גרגרי חומוס לימור תירוש
לימור לניאדו תירוש

פתרון נפלא לנשנוש במקום הפיצוחים המוכרים. מצוין לשלב אותם גם בסלטים, או על ממרח חומוס חמים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

ל-6 מנות:

3 כוסות גרגירי חומוס מבושלים (אפשר קפואים) מסוננים

2 כפות קמח חומוס, קמח אורז
או קמח רגיל
3 כפיות פפריקה מעושנת
או רגילה
2 כפיות מלח אטלנטי
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כמון טחון
כפית גרגירי כוסברה טחונים
חצי כפית או יותר פפריקה חריפה או פלפל קאיין
4 כפות שמן זית

הוראות הכנה

אם משתמשים בגרגירי חומוס קפואים: משרים לשלוש דקות במים רותחים ומסננים. שמים בקערה בינונית קמח ואת כל התבלינים ומערבבים. מוסיפים את גרגירי החומוס ומערבבים היטב עד ציפוי הגרגירים. מחממים ווק או מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית ומטגנים על להבה גדולה חצי מכמות החומוס. מטגנים תוך ערבוב מתמיד למשך 5 דקות, עד הזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג. מוזגים עוד 2 כפות שמן זית לווק ומטגנים את החצי הנותר של הגרגירים. מגישים חמים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות