כריך טבעוני שגם אוכלי בשר ירצו לאכול - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כריך טבעוני שגם אוכלי בשר ירצו לאכול

טבעונים, וגם אלו שלא, יוכלו ליהנות מכריך טעים וצבעוני במיוחד, הכולל ממרח ארטישוק, ירקות קלויים וטריים וטחינה מלאה בלחם מקמח מלא

דרגת קושי: קל
כריך טבעוני גל ידיד
רמי שלוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

שתי פרוסות לחם, רצוי מקמח מלא

עגבנייה ומלפפון חתוכים לפרוסות

טחינה לפי הטעם

לממרח ארטישוק:

1 קופסת ארטישוק

100 גרם זיתים ירוקים מגולענים

לירקות קלויים:

דלעת, חציל וגמבה

הוראות הכנה

ממרח ארטישוק: מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת תערובת אחידה.

ירקות קלויים: מחממים תנור ל-180 מעלות. פורסים את החציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ, חותכים את הדלעת לקוביות ומהגמבה מוציאים את הגרעינים. מניחים בתבנית ובוזקים שמן זית, מעט פלפל ומלח. קולים עד להתרככות, בערך 20 דקות.

הרכבת הכריך: על פרוסת הלחם הראשונה מורחים שכבה נדיבה של ממרח ארטישוק, מעליו מניחים לפי הסדר את הירקות הצלויים, פרוסות עגבנייה ומלפפון, מזלפים טחינה וסוגרים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות