כריך גבינת גאודה עם פסטו ביתי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כריך גבינת גאודה עם פסטו ביתי

ממרח פסטו מתאים במיוחד לכריך גבינה צהובה, שאותה מומלץ לשדרג באמצעות גאודה עזים

דרגת קושי: קל
כריך גבינת גאודה עם פסטו ביתי
רמי שלוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

שתי פרוסות לחם שאוהבים

מעט חמאה למריחה

גבינת גאודה - רצוי עזים

פרוסות עגבנייה דקות

עלה חסה

לרוטב פסטו:

צרור בזילקום

20 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת דק

רבע כוס שמן זית

שן שום

הוראות הכנה

הכנת הפסטו: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד.

הרכבת הכריך: על הפרוסה הראשונה מורחים חמאה, עליה מניחים לפי הסדר שתי פרוסות גאודה עזים, פרוסות עגבנייה דקות ועלה חסה. על פרוסת המכסה מורחים כמות נדיבה של רוטב פסטו וסוגרים בלחיצה קלה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות