מתכון

כריך גבינת גאודה עם פסטו ביתי

ממרח פסטו מתאים במיוחד לכריך גבינה צהובה, שאותה מומלץ לשדרג באמצעות גאודה עזים

גל ידיד, אופה אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גל ידיד, אופה אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
כריך גבינת גאודה עם פסטו ביתי

רכיבים

  • שתי פרוסות לחם שאוהבים
  • מעט חמאה למריחה
  • גבינת גאודה - רצוי עזים
  • פרוסות עגבנייה דקות
  • עלה חסה

לרוטב פסטו

  • צרור בזילקום
  • 20 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת דק
  • רבע כוס שמן זית
  • שן שום

הוראות הכנה

הכנת הפסטו: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד.

הרכבת הכריך: על הפרוסה הראשונה מורחים חמאה, עליה מניחים לפי הסדר שתי פרוסות גאודה עזים, פרוסות עגבנייה דקות ועלה חסה. על פרוסת המכסה מורחים כמות נדיבה של רוטב פסטו וסוגרים בלחיצה קלה.

תגובות