כריך חביתה צבעוני עם טפנד זיתים וגמבה קלויה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כריך חביתה צבעוני עם טפנד זיתים וגמבה קלויה

כריך חביתה יכול להפוך לארוחה נפלאה, אם הוא מוגש בתוך פרוסות לחם שאור עם גבינת שמנת, טפנד זיתים ביתי וגמבות צבעוניות קלויות

דרגת קושי: קל
כריך חביתה צבעוני עם טפנד זיתים וגמבה קלויה
רמי שלוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

שתי פרוסות לחם, רצוי שאור

גבינת שמנת

ירקות טריים אהובים (מלפפון, עגבנייה, חסה)

רוקט

לטפנד:

200 גרם זיתי קלמטה מגולענים

מעט פלפל שחור

2 כפות שמן זית

מעט עלי פטרוזיליה טריים

לגמבות קלויות:

5 גמבות כתומות ואדומות

שמן זית

חומץ בן יין

2 שיני שום קצוצות

פלפל לבן

הוראות הכנה

טפנד: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד.

גמבות קלויות: מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים אליו את הגמבות למשך 20 דקות. מוציאים את הגמבות מהתנור ומכניסים לשקית ניילון אטומה. לאחר 15 דקות מוציאים מהשקית, מקלפים את הגמבות ומסלקים את כל הגרעינים. קוצצים את הגמבות ומכניסים לכלי. מוסיפים לגמבות הקצוצות מעט שמן זית, חומץ בן יין, שיני שום קצוצות, פלפל לבן ומלח לפי הטעם ומערבבים. לאחר השימוש שומרים בצנצנת אטומה במקרר.

הרכבת הכריך: מורחים על פרוסת הלחם הראשונה שכבה נדיבה של גבינת שמנת ועליה מניחים לפי הסדר חביתה, ירקות טריים חתוכים, גמבות קלויות ועלי רוקט טריים. על פרוסת המכסה מורחים טפנד זיתים. סוגרים את הכריך בלחיצה קלה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות