מתכון

כריך גבינה צהובה משודרג

כיף להתחיל את היום עם כריך טעים ומזין, במיוחד כאשר ההכנה פשוטה והתוצאה תמיד מנצחת

אבי ביטון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אבי ביטון, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
כריך של נסיכות אבי ביטון
צילום: יח"צ

רכיבים

  • ממרח חמאה במליחות קלה
  • לחמניית ג'בטה
  • 4 פרוסות גבינת גאודה
  • פרוסות עגבנייה
  • 6 זיתים שחורים מגולענים
  • 2 עלי חסה טריים
  • 5 עלי בזיליקום טריים

הוראות הכנה

חוצים את הלחמנייה לאורכה ומורחים בממרח חמאה משני הצדדים. מסדרים את פרוסות הגאודה, מניחים מעל פרוסות עגבנייה, חסה, בזיליקום וזיתים.

טיפ: מומלץ לבחור גבינת גאודה איכותית ועשירה בסידן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ