כריך לצהריים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כריך לצהריים

קחו גבינת חלומי, פלפלים קלויים וחצילים והכניסו ללחמנייה מפנקת

דרגת קושי: קל
כריך לצהריים אבי ביטון
סטודיו אימג' ארט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ממרח חמאה לייט במליחות קלה

לחמניית באגט

2 פרוסות גבינת חלומי צלויות על מחבת פסים

3 רצועות מסוננות של פלפל קלוי

3 פרוסות חציל קלוי בתנור

כפית טפנד זיתים

3 עלי רוקט

הוראות הכנה

חוצים את הלחמנייה, מורחים ממרח חמאה וטפנד זיתים משני צדי הלחם, מסדרים את החלומי ואת הירקות. מומלץ לחמם כדקה בטוסטר או בתנור, לצנן מעט ולארוז.

טיפ השף: את החלומי ניתן להחליף בגבינת מוצרלה או בגבינת עזים עשירה. מומליץ להכין מדי שבוע תערובת של ירקות (חציל, בטטה, קישוא, גזר וכו') קלויים בתנור, מתובלים במעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס ועלי טימין טריים. לשמור במקרר בקופסה אטומה ולשלב מדי יום בכריכים כתוספת מעניינת, טעימה ובריאה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות