שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אבי ביטון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
כריך לצהריים אבי ביטון
צילום: סטודיו אימג' ארט

רכיבים

  • ממרח חמאה לייט במליחות קלה
  • לחמניית באגט
  • 2 פרוסות גבינת חלומי צלויות על מחבת פסים
  • 3 רצועות מסוננות של פלפל קלוי
  • 3 פרוסות חציל קלוי בתנור
  • כפית טפנד זיתים
  • 3 עלי רוקט

הוראות הכנה

חוצים את הלחמנייה, מורחים ממרח חמאה וטפנד זיתים משני צדי הלחם, מסדרים את החלומי ואת הירקות. מומלץ לחמם כדקה בטוסטר או בתנור, לצנן מעט ולארוז.

טיפ השף: את החלומי ניתן להחליף בגבינת מוצרלה או בגבינת עזים עשירה. מומליץ להכין מדי שבוע תערובת של ירקות (חציל, בטטה, קישוא, גזר וכו') קלויים בתנור, מתובלים במעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס ועלי טימין טריים. לשמור במקרר בקופסה אטומה ולשלב מדי יום בכריכים כתוספת מעניינת, טעימה ובריאה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ