כריך מתוק להפסקה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כריך מתוק להפסקה

דרגת קושי: קל
כריך מתוק להפסקה
סטודיו אימג' ארט

אני אוהב מתוק, בעיקר אם הוא לא מסובך להכנה. הנה שילוב שיפתיע אתכם לחלוטין. תתפנקו!

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ממרח חמאה ללא מלח

פרוסות לחם טרי

2 כפיות קונפיטורת תות

1 בננה פרוסה לטבעות

כפית קוקוס

קורט קינמון

הוראות הכנה

מורחים ממרח חמאה, מוסיפים שכבה של קונפיטורה תות, מסדרים את הבננות ומפזרים קינמון וקוקוס. אופים בתנור כחמש דקות, מקררים ואורזים.

טיפ: מומלץ לבחור בקונפיטורה עשירה ואיכותית עם אחוזי פרי גבוהים, ללא צבעי מאכל ותוספת סוכר. לפינוק שחיתות (או צ'ופר של 100 במבחן) אפשר להחליף את הריבה בשכבה מפנקת של מייפל או סירופ שוקולדי שמזלפים מעל הבננות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות