מתכון

כריך מתוק להפסקה

אבי ביטון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
כריך מתוק להפסקה
צילום: סטודיו אימג' ארט
אבי ביטון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

אני אוהב מתוק, בעיקר אם הוא לא מסובך להכנה. הנה שילוב שיפתיע אתכם לחלוטין. תתפנקו!

רכיבים

  • ממרח חמאה ללא מלח
  • פרוסות לחם טרי
  • 2 כפיות קונפיטורת תות
  • 1 בננה פרוסה לטבעות
  • כפית קוקוס
  • קורט קינמון

הוראות הכנה

מורחים ממרח חמאה, מוסיפים שכבה של קונפיטורה תות, מסדרים את הבננות ומפזרים קינמון וקוקוס. אופים בתנור כחמש דקות, מקררים ואורזים.

טיפ: מומלץ לבחור בקונפיטורה עשירה ואיכותית עם אחוזי פרי גבוהים, ללא צבעי מאכל ותוספת סוכר. לפינוק שחיתות (או צ'ופר של 100 במבחן) אפשר להחליף את הריבה בשכבה מפנקת של מייפל או סירופ שוקולדי שמזלפים מעל הבננות.

תגובות