כריך לספורטאים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כריך לספורטאים

כריך חביתה ועשבי תיבול, שמומלץ לאכול לאחר אימון או שיעור ספורט

דרגת קושי: קל
כריך לספורטאים
סטודיו אימג' ארט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ממרח חמאה לייט ללא מלח

לחמניית שיפון או דגנים מלאים

חביתה מ-2 ביצים

חופן תערובת קצוצה של עשבי תיבול טריים: פטרוזיליה, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק

4 רצועות דקות של מלפפון חמוץ

פרוסות דקות של עגבנייה

2 עלי חסה טריים

הוראות הכנה

טורפים היטב את הביצים, מוסיפים את תערובת עשבי התיבול וטורפים שוב.

מחממים ממרח חמאה במחבת, מוסיפים את תערובת הביצים עם עשבי התיבול ומטגנים כדקה, הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה.

חוצים את הלחמנייה ומורחים ממרח חמאה. מוסיפים את הירקות והחביתה. ממתינים עד שהחביתה תתקרר מעט ואורזים.

טיפ: כתוספת עשירה בחלבון אפשר להוסיף לכריך כף מסוננת של נתחי טונה במים. טונה ידועה גם כמקור מצוין לאומגה 3 וחומצות שומן שחיוניות לשרירים, במיוחד לאחר אימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות