מתכון

כריך לספורטאים

כריך חביתה ועשבי תיבול, שמומלץ לאכול לאחר אימון או שיעור ספורט

אבי ביטון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אבי ביטון, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
כריך לספורטאים
צילום: סטודיו אימג' ארט

רכיבים

  • ממרח חמאה לייט ללא מלח
  • לחמניית שיפון או דגנים מלאים
  • חביתה מ-2 ביצים
  • חופן תערובת קצוצה של עשבי תיבול טריים: פטרוזיליה, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק
  • 4 רצועות דקות של מלפפון חמוץ
  • פרוסות דקות של עגבנייה
  • 2 עלי חסה טריים

הוראות הכנה

טורפים היטב את הביצים, מוסיפים את תערובת עשבי התיבול וטורפים שוב.

מחממים ממרח חמאה במחבת, מוסיפים את תערובת הביצים עם עשבי התיבול ומטגנים כדקה, הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה.

חוצים את הלחמנייה ומורחים ממרח חמאה. מוסיפים את הירקות והחביתה. ממתינים עד שהחביתה תתקרר מעט ואורזים.

טיפ: כתוספת עשירה בחלבון אפשר להוסיף לכריך כף מסוננת של נתחי טונה במים. טונה ידועה גם כמקור מצוין לאומגה 3 וחומצות שומן שחיוניות לשרירים, במיוחד לאחר אימון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ