מתכון

כריך גבינות הכי מושלם שיש

יניב עדן, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
כריך גבינות
צילום: דן לב
יניב עדן, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל

לכריכי הגבינות יש אינספור וריאציות. הכריך הקלאסי לבית הספר ספר מכיל גבינה לבנה או קוטג'. החלטתי לשדרג אותו לכריך עם גבינות איכותיות יותר (קשקבל, עזים)  וממרחים שיעשירו את הטעם.

רכיבים

  • 1 לחמניית ג'בטה
  • כף ממרח עגבניות מיובשות
  • כף ממרח ארטישוק כמהין
  • 4 פרוסות של גבינת קשקבל
  • 4 פרוסות גבינת עיזים
  • חופן נבטי חמנייה
  • פטרוזיליה טרייה

הוראות הכנה

מורחים ממרח עגבניות על פרוסות הג'בטה התחתונה, ומניחים מעל את פרוסות גבינת הקשקבל וגבינת העזים, מעליהן מוסיפים את נבטי החמנייה והפטרוזיליה. את ממרח הארטישוק כמהין מורחים על פרוסת הלחמנייה העליונה.

תגובות