סלט אורז בר, קישואים ונענע - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אורז בר, קישואים ונענע

לקישואים יש יחסי ציבור גרועים, אבל הנה מתכון שמוכיח שמדובר בטעות

2 מנות דרגת קושי: קל
סלט "אורז" בר, קישואים ונענע
מתן שופן

אורז בר הוא לא אורז. הוא סוג של דגן, וצורתו היבשה היא מקלונים קצרים, שחורים ודקים מאוד. בעת הבישול הגרגרים מתפצחים וריח אגוזי מתפשט במטבח. מעבר למרקם ולטעם, הגרגרים האלו גם מצטיינים בערכם התזונתי הגבוה.

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 4

רכיבים

1/2 כוס אורז בר

2 זוקיני חתוכים לקוביות

2 בצלים ירוקים קצוצים דק

כ-10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק

לרוטב:

1 למון גראס קצוץ

2 שיני שום קלופות

קורט מלח ופלפל שחור גרוס

עלים מ-10 גבעולי נענע

מיץ מ-1 לימון

5 כפות שמן זית

הוראות הכנה

שוטפים היטב את אורז הבר ומבשלים בשפע מים כ-40 דקות או עד שהגרגרים מתפצחים. מסננים את המים ושוטפים במים קרים. מניחים בקערה ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט.

הכנת הרוטב:

במעבד מזון מניחים את כל מרכיבי הרוטב, למעט שמן הזית. מפעילים את מעבד המזון ומוסיפים בהדרגה את שמן הזית. יוצקים את הרוטב על גבי המרכיבים בקערה, מערבבים היטב ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות