מתכון

סטייק טופו וקרם קשיו

הכינו מחבת של ירקות ירוקים ועליהם הניחו סטייק טופו וקרם קשיו ותקבלו מנה עיקרית טבעונית נהדרת

אמיר קרונברג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אמיר קרונברג, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
סטייק טופו

רכיבים

  • ירקות ירוקים
  • חצי ק"ג טופו פרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ

למרינדה

  • כוס שמן זית
  • 5 גבעולי טימין קצוצים
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 10 עלי בזיליקום קצוצים
  • 10 עלי נענע פרוסים
  • 5 גבעולי אורגנו טרי קצוצים
  • רבע צרור עירית קצוצה (2 כפות)

לקרם קשיו

  • 250 גרם קשיו
  • רבע כוס מים
  • רבע כוס שמן זית
  • מיץ מלימון 1
  • חצי כפית מלח

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המרינדה ומוסיפים את הטופו. משרים את הטופו בין שעתיים לפחות ללילה שלם.

הכנת קרם הקשיו:

קולים את הקשיו במחבת יבשה וטוחנים במעבד מזון עם המים, שמן הזית, מיץ הלימון והמלח למחית חלקה.

הגשה: צורבים את סטייק הטופו על מחבת פסים, כ-5 דקות מכל צד. מניחים על הירוקים.

מוסיפים 2 כפות של קרם קשיו בצד.

תגובות