סלט דלעת של סבתא - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט דלעת של סבתא

הגרסה הפשוטה והמהירה לסלט צ'ירשי

צנצנת של 250 מ"ל דרגת קושי: קל
סלט דלעת של סבתא
מתן שופן

אפשר להתבלבל ולקרוא לסלט הזה צ'ירשי, אבל למעשה זוהי הגרסה הפשוטה והמהירה שלו. המקור כולל ירקות נוספים כמו תפוח אדמה, אבל סבתא שלי לימדה אותי כיצד בלי יותר מדי מצרכים ובזמן קצר אפשר להעמיד סלט מבושל שישדרג כל כריך וארוחה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 3

רכיבים

500 גרם דלעת

מיץ מ-1 לימון

1 כפית אריסה איכותית

4 שיני שום כתושות

1 כפית קימל טחון

1 כף שמן זית

קורט מלח

הוראות הכנה

מקלפים את הדלעת וחותכים אותה לקוביות גדולות.

מעבירים אותן לסיר קטן וממלאים מים עד מחצית מגובהן. מכסים את הסיר ומאדים את הדלעת כחצי שעה או עד שהיא מתרככת לחלוטין.

מסננים את המים ומועכים את הדלעת במזלג. מומלץ להניח את מחית הדלעת במסננת דקה למשך כ-10 דקות כדי להגיר את כל הנוזלים.

מעבירים את המחית לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים.

מערבבים היטב ומגישים למרכז השולחן או מאחסנים בצנצנת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות