מאפינס דלורית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מאפינס דלורית

מאפינס מפתיע בהשראה אמריקאית עם קמח כוסמין ומייפל

8 מאפינס דרגת קושי: קל
מתן שופן

אפייה עוד נתפשת בעיני כמדע מדויק, ולכן אני חובב במיוחד עוגות בחושות: מערבבים את כל המצרכים יחד, מכניסים לתנור ומתקבל מאפה. המתכון אמנם שואב השראה מארצות הברית המוגזמת, אבל שיניתי אותו מעט: השתמשתי בקמח כוסמין במקום קמח לבן, ובמייפל במקום סוכר.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

1 כוס (125 גרם) קמח כוסמין

כוס וחצי (190 גרם) דלורית מגוררת

כ-30 יחידות (45 גרם) פקאנים טחונים

1 כף (10 גרם) אבקת אפייה

1/4 כפית מלח

4 כפות מייפל אמיתי

2 ביצים

2 כפות שמן זית

8 כפיות חמאת בוטנים איכותית (לא חובה)

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים היטב את כל המצרכים יחד (למעט חמאת הבוטנים).

משמנים תבנית שקעים וממלאים כל שקע בתערובת בצורה שווה.

אם אוהבים, מחדירים כפית חמאת בוטנים בכל שקע.

מכניסים לתנור למשך כ-40 דקות, או עד שהם עוברים בהצלחה את מבחן הקיסם (מכניסים קיסם לאחד המאפינס, ואם הוא יוצא נקי – הם מוכנים).

מוציאים את המאפינס מהתנור ומניחים להם להצטנן לחלוטין.

מחלצים אותם בעדינות מהתבנית ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות