לשנה מאירת עיניים: עוגת גזר, צימוקים וברנדי חגיגית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לשנה מאירת עיניים: עוגת גזר, צימוקים וברנדי חגיגית

דרגת קושי: קל
עוגת דבש
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-2 תבניות אינגליש קייק:

6 ביצים

1 כוס (200 גרם) סוכר

1/2 כוס (100 גרם) סוכר דמררה

1/2 כוס דבש

1 כוס (220 מ"ל) שמן

2 כוסות (280 גרם) קמח

1 כפית קינמון

קורט מלח

2 כפיות (שקית) אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

1 כפית תמצית וניל

קליפה מגוררת מ-1 תפוז

קליפה מגוררת מ-1 לימון

50 גרם אגוזי פקאן קצוצים

100 גרם צימוקים, מושרים בברנדי כשעה

מעט קמח

4-3 גזרים, מגוררים

הוראות הכנה

מקציפים בקערת מיקסר את הביצים, הסוכרים והדבש כ-5 דקות עד שהתערובת מקבלת מעט נפח. מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף כדקה-שתיים עד שהשמן נבלע בתערובת והיא הופכת לאחידה.

מוסיפים לקערה את הקמח, הקינמון, המלח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ותמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את קליפות התפוז והלימון המגוררות ואת אגוזי הפקאן.

מסננים את הצימוקים מהברנדי, מקמחים אותם קלות ומוסיפים לתערובת.

מוסיפים את הגזרים ומערבבים לפיזור אחיד.

יוצקים את התערובת לתבניות אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-40 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות