סלק ממולא בגריסים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלק ממולא בגריסים

מנה מפנקת, עשירה בטעמים ויפהפייה אשר משאירה את האורח הטבעוני הממוצע עם תחושת סיפוק והנאה

6-8 סועדים דרגת קושי: קל
אנטולי מיכאלו ובן פטר

כשמרכיבים תפריט לארוחה חגיגית טבעונית, בדרך כלל נתקלים בבעיה כשמגיעים למנה העיקרית. אני תמיד רוצה לייצר תחושה שבישלתי משהו שנתפס כעיקרית ולא כתוספת, ולכן בחרתי בסלק כמרכיב עיקרי למנה ומילאתי אותו בגריסים. לאחר בישול ארוך מתקבלת מנה מפנקת, עשירה בטעמים ויפהפייה אשר משאירה את האורח הטבעוני הממוצע עם תחושת סיפוק והנאה ואת אוכלי הכל עם מבט שרוצה לטעום גם.

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

6 סלקים בינוניים (מבושלים במים עד שהם רכים)

כוס גריסי פנינה

12 יחידות שזיפים מגולענים קצוצים (אפשר מיובשים)

מלח, פלפל שחור

3 כפות אגוזי מלך קצוצים

2 כוסות יין אדום

1/2 כוס סילאן

3 שיני שום קצוצות

2 כפיות קורנפלור

1/2 כוס רכז רימונים

הוראות הכנה

מרוקנים את הסלקים המבושלים מתוכנם.

מבשלים את הגריסים במים (כמו בישול פסטה) עד שהם רכים, מסננים ומוסיפים אליהם שזיפים קצוצים, אגוזי מלך, מלח ופלפל לפי הטעם.

נוטלים את הסלקים וממלאים אותם בתערובת.

לרוטב: מערבבים יין אדום, רכז רימונים וקורנפלור ומוסיפים אחר כך שום וסילאן.

מסדרים בסיר את הסלקים ויוצקים מעליהם את הרוטב.

מרתיחים ומבשלים חצי שעה עם מכסה על להבה בינונית וכחצי שעה נוספת ללא מכסה, עד שהרוטב מסמיך והמנה מוכנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות