קוסקוס מלא, דלעת וסוכריות שרי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קוסקוס מלא, דלעת וסוכריות שרי

מנה עשירה בירקות צבעוניים שיכולה להיות תוספת או חלק מרכזי בארוחה

דרגת קושי: קל
קוסקוס מלא עם דלעת וסוכריות שרי
אנטולי מיכאלו ובן פטר

התוספת הצבעונית הזאת כל כך פשוטה להכנה וטעימה שהיא יכולה בקלות להפוך למנה עיקרית צמחונית או טבעונית. המנה עושה שימוש לא סטנדרטי בחומר גלם הנפוץ כל כך במטבח הישראלי. בחרתי בקוסקוס מלא בגלל הבריאות ויצרנו בעצם מנה עשירה בירקות צבעוניים. הקוסקוס אינו חייב לקבל רוטב כלשהו, שכן כל הטעמים כבר בפנים. שימו לב שאת הקוסקוס הפעם אנחנו לא מבשלים, אלא רק משרים במים קרים.

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

300 גרם קוסקוס מהיר מלא

300 CC מים קרים

מלח לפי הטעם

300 גרם עגבניות שרי

1/3 כוס שמן זית

1/2 קילו דלעת או דלורית

2 כפיות פפריקה מעושנת

פלפל גרוס

מלח גס

צרור תרד טורקי/ רוקט

הוראות הכנה

משרים קוסקוס במים קרים עם מעט מלח כשעה.

את העגבניות אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כשהן חצויות עם מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור, עד שהן מתייבשות ומזהיבות.

את הדלעת חותכים לקוביות גסות ומתבלים בשמן זית, פפריקה, מלח ופלפל שחור.

צולים ב-180 מעלות, עד שהקוביות משחירות באופן קל.

מצננים את הירקות ולבסוף מערבבים קוסקוס עם דלעת, שרי ותרד טורקי. מתקנים תיבול עם מלח והמנה מוכנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות