עוגת דבש טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת דבש טבעונית

חמש דקות עבודה יתנו לכם עוגת דבש (ללא דבש) עסיסית ונימוחה

דרגת קושי: קל
אנטולי מיכאלו ובן פטר

הצורך העולה באוכל טבעוני וטעים מהווה אתגר ביצירת קינוחים שלא יפלו בטעמם מקינוחים חלביים. ראש השנה הוא הזדמנות מצוינת להוכיח שאפשר להיות בלי ולהרגיש עם. חמש דקות עבודה יתנו לכם עוגת דבש (ללא דבש) עסיסית ונימוחה. מה הטריק? הסוד הוא ברסק התפוחים, שמהווה בסיס נהדר לעוגה הטעימה שלפניכם. 

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 8

רכיבים

כוס וחצי רסק תפוחים אורגני

שליש כוס שמן קנולה או סויה

1/4 1 כוסות קמח רגיל (אפשר להחליף חצי מהכמות במלא)

1/4 כוס שזיפים מיובשים קצוצים

קורט מלח

קורט סודה לשתייה

כפית אבקת אפייה

3/4 כוס סוכר חום לח

1/2 כפית קינמון

קורט ציפורן

לקישוט:

2 כפות סילאן

3 כפות שקדים פרוסים

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי העוגה עם מטרפה.

משמנים תבנית אינגליש קייק עם ספריי שמן.

יוצקים את הבלילה ומעליה מפזרים שקדים.

אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

מיד עם הוצאת העוגה מהתנור יוצקים סילאן.

מצננים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות